«Κέρβερος» ο Μαρτίνες στη διαδικασία των πέναλτι: Δέχεται γκολ μόνο στο 50% των αντίπαλων προσπαθειών (vid,pic)

«Κέρβερος» ο Μαρτίνες στη διαδικασία των πέναλτι: Δέχεται γκολ μόνο στο 50% των αντίπαλων προσπαθειών (vid,pic)

Έχει σπάσει όλα τα κοντέρ ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, αφού μόνο τα μισά πέναλτι που έχουν εκτελέσει οι αντίπαλοι της Αργεντινής απέναντι στο «Ντίμπου» έχουν καταλήξει στα δίχτυα

Με δύο αποκρούσεις σε εκτελέσεις πέναλτι παικτών του Ισημερινού, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες χάρισε στην Αργεντινή την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Ο «Ντίμπου» έχει εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα του είδους, αφού ο τερματοφύλακας της «αλμπισελέστε« έχει φτιάξει ένα αδιανόητο ποσοστό επιτυχίας με το εθνόσημο όταν πρέπει να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στην διαδικασία των πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Άλλο Βεζένκοφ και άλλο Σλούκας – «Ευχαριστώ, αλλά δεν…»

Συγκεκριμένα, σε 24 εκτελέσεις που έχουν γίνει εναντίον του, ο 31χρονος πορτιέρε έχει δεχτεί γκολ μόνο 12 φορές (!), καθώς μετρά 9 αποκρούσεις, ενώ άλλες δύο φορές η μπάλα έχει καταλήξει άουτ και μία προσέκρουσε στο δοκάρι.

Μάλιστα, έχει συμμετάσχει σε τέσσερις διαδικασίες πέναλτι με την εθνική του ομάδα και η Αργεντινή έχει κερδίσει σε όλες! Συγκεκριμένα είχε κερδίσει την Κολομβία το 2021 στο Κόπα Αμέρικα και την Ολλανδία και τη Γαλλία στο Μουντιάλ του 2022, πριν την σημερινή επικράτηση κόντρα στο Εκουαδόρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ