Χαμός στο Θήβα – Μανδραϊκός: Εισβολή οπαδών στα αποδυτήρια – Δύο παίκτες στο νοσοκομείο (pics)

Οπαδοί της Θήβας εισέβαλαν στα αποδυτήρια του Μανδραϊκού μετά το μεταξύ τους παιχνίδι.

Αδιανόητες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Θήβας, μετά το ματς της τοπικής ομάδας με τον Μανδραϊκό σε παιχνίδι της Γ’ Εθνικής.

Οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, μετά το τέλος της αναμέτρησης εισέβαλαν στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας της Δυτικής Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Στο Λαύριο κάνει πρεμιέρα στη GBL ο Ολυμπιακός

Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε 0-0, αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα πέναλτι στο 73’, με τον διαιτητή να μην καταλογίζει κάτι και τα επεισόδια να λαμβάνουν χώρα στη συνέχεια.

Η ανακοίνωση του Μανδραϊκού για το επεισόδιο:

«Θλιβερά επεισόδια στο Θήβα – Μανδραϊκός

Τα θλιβερά επεισόδια, που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Θηβαίων μετά τη λήξη της αναμέτρησης Θήβα – Μανδραϊκός, αμαύρωσαν και επισκίασαν πλήρως την εικόνα του αγώνα με την επίθεση των οπαδών των γηπεδούχων προς τους αθλητές μας μετά τη λήξη του αγώνα.

Όλα ξεκίνησαν μετά το «σφύριγμα» της λήξης από τον διαιτητή, με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, να επιτίθενται και να προσπαθούν να εισβάλλουν στον ευρύτερο χώρο των αποδυτηρίων.

Αποτέλεσμα αυτής της άνευ λόγου επίθεσης ήταν τραυματισμός δύο ποδοσφαιριστών μας που διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας.

Οι φωτογραφίες από τις ζημιές που προξένησαν στα αποδυτήρια που βρισκόταν η ομάδα μας είναι χαρακτηριστικές».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από