Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Λισαβόνας μεταξύ Μπενφίκα και Σπόρτινγκ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και τους γηπεδούχους να σώζουν την παρτίδα στο τέλος με πέναλτι του Ζόνας στο 90'. Ξέφυγε η Πόρτο.

Όλα τα είχε το παιχνίδι μεταξύ Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εκτός από νικητή, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Έτσι, αυτή που ευνοήθηκε ήταν η Πόρτο που ξέφυγε τόσο από τους Αετούς όσο και από τα Λιοντάρια με τους Δράκους να είναι στην πρώτη θέση με 42 βαθμούς έναντι 40 και 37 αντίστοιχα.

Τώρα όσον αφορά το ντέρμπι της Λισαβόνας εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα το ματς ήταν οι φιλοξενούμενοι που πήραν το προβάδισμα με κοντινή κεφαλιά του Μάρτινς στο 19′.

Από εκεί και πέρα τα Λιοντάρια έπαιξαν με τη φλόγα, αφού έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, προκειμένου να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ. Ωστόσο, στο τέλος η Μπενφίκα έκανε τη ζημιά με τον Ζόνας, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ