Και επίσημα στην Ανόρθωση ο Καλτσάς

Και επίσημα στην Ανόρθωση ο Καλτσάς

Ο Νίκος Καλτσάς ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση, με τον 29χρονο ακραίο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την κυπριακή ομάδα.

Η Ανόρθωση ενισχύθηκε με μια σπουδαία προσθήκη, αποκτώντας και επίσημα τον Νίκο Καλτσά, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας ακραίος με θητεία σε Βέροια, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας. Στην ομάδα της Τρίπολης αγωνιζόταν από το 2016, μετρώντας 45 συμμετοχές και 6 γκολ με τους Αρκάδες. Την προηγούμενη χρονιά βοήθησε τον Αστέρα να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, Νίκο Καλτσά, μέχρι το 2022.

Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Βέροια, με την οποία αγωνίστηκε για 8 διαδοχικές σεζόν, πετυχαίνοντας 33 τέρματα σε 170 συμμετοχές. Το 2015-16 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας 5 τέρματα σε 19 συμμετοχές.

Την τελευταία τριετία ο 29χρονος ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης κατέγραψε 71 συμμετοχές, σκοράροντας 11 φορές.
Καλωσορίζουμε τον Νίκο Καλτσά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια όσο το δυνατό πιο παραγωγική χρονιά με το Φοίνικα στο στήθος!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ