Παίκτης της Γαλατά την… πάτησε από το Ιnstagram και πλέον πωλείται!

Παίκτης της Γαλατά την… πάτησε από το Ιnstagram και πλέον πωλείται!

Ο Σερντάρ Αζίζ προσποιήθηκε αδιαθεσία, η Γαλατά του έδωσε άδεια και εκείνος έφυγε για διακοπές στις Μαλδίβες! Τον πρόδωσε όμως η ανάρτηση της συζύγου του στα social media.

Καλή η τεχνολογία ωστόσο υπάρχουν και κάποιες φορές που μας… καίει. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του ΣερντάΡ Αζίζ ο οποίος «κάηκε» από μια ανάρτηση της γυναίκας του.

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι, Σερντάρ Αζίζ προσποιήθηκε στην ομάδα του ότι έχει ενοχλήσεις στην κοιλιά και αντί να μείνει σπίτι να ξεκουραστεί πήγε διακοπές στις Μαλδίβες με τη γυναίκα του!

Συγκεκριμένα η σύντροφός του (ονόματι Τουκσέ) η οποία δεν γνώριζε για το ψέμα του ανθρώπου της (όπως υποστηρίζει το άρθρο) τον έκανε post στο Instagram την ώρα που χαλάρωνε μπροστά από μία εξωτική παραλία.

Όταν οι άνθρωποι της Γαλατά ανακάλυψαν την «μπαγαποντιά» νευρίασαν τόσο που τοποθέτησαν τον Αζίζ αμέσως στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές!

Να σημειώσουμε ότι ο 28χρονος αγωνίζεται στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης από το 2016 όταν τον απέκτησε από τη Μπούρσασπορ έναντι 5.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ