ΕΥΡΩΠΗ
Ο Ρούμπεν Αμορίμ παραδέχθηκε πως το γκολ του Χάρι Μαγκουάιρ, που έδωσε τη νίκη-πρόκριση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έπρεπε να μετρήσει.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επικρατήσει της Λέστερ με 2-1 και να πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16» του FA Cup, αν και το νικητήριο γκολ του Χάρι Μαγκουάιρ δεν έπρεπε να μετρήσει για οφσάιντ, ωστόσο VAR σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει οπότε μέτρησε κανονικά.
Ο Ρούμπεν Αμορίμ μίλησε για το παιχνίδι και την επίμαχη φάση, παραδεχόμενος πως το τέρμα ήταν οφσάιντ και πως δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει.
Οι δηλώσεις του Ρούμπεν Αμορίμ:
«Ήμασταν τυχεροί. Το γκολ ήταν οφσάιντ. Έπρεπε να υπήρχε VAR για να αλλάξει την απόφαση. Είναι πολύ σκληρό για την αντίπαλη ομάδα και τον Ρουντ (σ.σ. Φαν Νίστελροϊ) να χάνεις ένα παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό με γκολ που είναι οφσάιντ. Η εμφάνισή μας ήταν κακή αλλά δείξαμε μέταλλο στο δεύτερο μέρος».
MUST READ
Καρμπόν: Όταν ο 15χρονος Μουζακίτης… έβαζε για πρώτη φορά το γκολ με τον Παναθηναϊκό (vid)
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από