Μπάχαλο η γενική συνέλευση της Μπεσίκτας: Μέλη πιάστηκαν στα χέρια (vid)

Κωμικοτραγικές στιγμές κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Μπεσίκτας - Δείτε βίντεο από τον καυγά των μελών

Απίστευτα σκηνικά έλαβαν χώρα στην ετήσια γενική συνέλευση της Μπεσίκτας την Κυριακή (27/10), με τα μέλη της ομάδας να πιάνονται στα χέρια.

Η… σπίθα που ξεκίνησε τον καυγά ήταν όταν ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Αχμέτ Νουρ Τσεμπί έφτασε στο χώρο που γινόταν η συνέλευση, ορισμένα μέλη τον καλωσόρισαν και κάποιοι αντέδρασαν, με τον Ισμάιλ Τσεβαχίρ να ανεβαίνει στο βήμα και να μιλά με έντονο ύφος προς το διοικητικό συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη για τους «ερυθρόλευκους»

Τότε ξεκίνησε ο καυγάς με τα μέλη να ανεβαίνουν στην εξέδρα και να πιάνονται κυριολεκτικά στα χέρια. Μάλιστα φαίνεται και ένα μέλος να έχει σηκώσει μια καρέκλα στον αέρα έτοιμος να την πετάξει.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μπεσίκτας, Αχμέτ Ακπινάρ προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας πως: «Εδώ δεν είναι αχυρώνας, εδώ είναι η συνέλευση της Μπεσίκτας. Καθίστε κάτω! Τι νομίζετε ότι είστε; Εδώ είναι Μπεσίκτας, όχι Ουγκάντα! Καθίστε κάτω. Να εκκενώσω την αίθουσα ή να ακυρώσω τη συνέλευση; Ποιο είναι το δικαίωμά σας; Κανένας οπαδός της Μπεσίκτας δεν μπορεί να σηκώσει χέρι εναντίον ενός οπαδού της Μπεσίκτας. Αυτό έχουμε δει από τους παλαιότερους».

Χωρίς ωστόσο να έχει ιδιαίτερη… επιτυχία ο λόγος του.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από