Συμφωνία Κλοπ με τη Red Bull, «παράθυρο» για την εθνική ομάδα

Ο Κλοπ θ' αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου και θα είναι αυτός που θα επιβλέπει την εξέλιξη και των τριών αυτών ομάδων

Ο Γιούργκεν Κλοπ πιάνει ξανά δουλειά. Μετά την αποχώρηση του, στο τέλος της περασμένης σεζόν, από τον πάγκο της Λίβερπουλ ο διάσημος Γερμανός τεχνικός συμφώνησε, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του «Sky Germany» επικεφαλής ποδοσφαίρου όλων των ομάδων της Red Bull και συγκεκριμένα της Λειψίας, της Σάλτσμπουργκ και της ομάδας της εταιρίας στη Νέα Υόρκη, New York Red Bulls.

Ο Κλοπ θ’ αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου και θα είναι αυτός που θα επιβλέπει την εξέλιξη και των τριών αυτών ομάδων, ενώ θα είναι επικεφαλής του παγκόσμιου δικτύου της εταιρείας για τον εντοπισμό νέων ταλέντων. Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2026 και υπάρχει ειδικός όρος που του επιτρέπει να φύγει και να δουλέψει σε κάποια εθνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Το κρίσιμο (φιλικό) τεστ του Μεντιλίμπαρ, η δοκιμή του Γιαζιτσί, όσοι «ψάχνουν» ευκαιρίες και το ρεπό

Αυτό ενισχύει τη φημολογία πως μετά το Μουντιάλ του 2026 θα πάρει τη θέση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην εθνική Γερμανίας, αν η «μάνσαφτ» δεν έχει την προσδοκούμενη πορεία στη διοργάνωση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Γερμανός συμφώνησε με τον Ολιβερ Μάντζλαφ και τη διοίκηση της Red Bull να τεθεί αυτός ο ειδικός όρος, που ουσιαστικά αφορά την εθνική ομάδα της Γερμανίας, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026 ο Νάγκελσμαν.

Να σημειωθεί πως το καλοκαίρι ο ατζέντης του, Μαρκ Κοσίτσκε, μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα «DAILY MIRROR», είχε χαρακτηρίσει ανοησίες τη φημολογία πως έχει αποφασίσει ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα και να γίνει ο επικεφαλής των επενδύσεων της Red Bull στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από