Ο Στανόγεβιτς παραιτήθηκε μετά την επίθεση από οπαδούς της Παρτιζάν

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα της Παρτιζάν με 4-0 από τον Ερυθρό Αστέρα και την άγρια επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της ομάδας

«Καζάνι που βράζει» θυμίζει η Παρτιζάν η οποία έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν, ούσα στο -11 από τη κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου ηττήθηκαν με 4-0 από τον Ερυθρό Αστέρα, στο μεγάλο ντέρμπι του σερβικού ποδοσφαίρου, με τους φίλους της ομάδας να μην αντιδρούν ψύχραιμα και να επιτίθονται στον προπονητή της ομάδας, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Οι οπαδοί δημιούργησαν συνθήκες χάους, καθώς φώναζαν συνθήματα, αποκαλώντας τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ «προδότη», ενώ ζητούσαν την άμεση παραίτησή του.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στο ΝΒΑ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Στανόγεβιτς μετά το ματς εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου τραυματισμένος και σχολίασε το ντροπιαστικό περιστατικό λέγοντας: «Έσπασαν ένα τζάμι και με χτύπησε. Δεν υπήρξε κάποια άμεση συμπλοκή. Το τζάμι έσπασε και προκάλεσε αίμα. Είναι κάπως ντροπιαστικό, αλλά δεν ήρθα εδώ για να το κάνω μεγάλο θέμα».

Ο 5οχρονος προπονητής, μάλιστα, την Τρίτη (24/9), ανακοίνωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν, απόφαση η οποία ελήφθη επηρεασμένος από τα πολύ σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι του Βελιγραδίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από