Απίθανα πράγματα στη Σερβία! Οπαδοί της Παρτίζαν έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων και τραυμάτισαν τον Στανόγεβιτς

Απίθανα πράγματα στη Σερβία! Οπαδοί της Παρτίζαν έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων και τραυμάτισαν τον Στανόγεβιτς

Χαμός στη Σερβία με τους οπαδούς της Παρτίζαν να σπάνε τα τζάμια των αποδυτηρίων της ομάδας τους μετά την τεσσάρα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Τα ντέρμπι στη Σερβία, και ειδικά αυτά ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα, είναι γεμάτα πάθος και ένταση. Όμως αυτό που συνέβη στον σημερινό αγώνα των δύο ομάδων ήταν ακραία.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με το επιβλητικό 4-0 από την έδρα της μισητής αντιπάλου, κάτι που οι οπαδοί της Παρτίζαν δεν πήραν με καθόλου καλό μάτι.

Έτσι κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια και έσπασαν τα τζάμια στα αποδυτήρια των «ασπρόμαυρων» με αποτέλεσμα ένα από τα θραύσματα να τραυματίσει τον προπονητή, Αλεκσάντερ Στανόγεβιτς.

Οι οπαδοί σε έξαλλη κατάσταση φώναζαν συνθήματα και καλούσαν τον Σέρβο πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ να παραιτηθεί, ενώ τον αποκαλούσαν προδότη!

Ο ίδιος ο Στανόγεβιτς που εμφανίστηκε με τσιρότο στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έσπασαν ένα τζάμι και με χτύπησε. Δεν υπήρξε κάποια μάχη σώμα με σώμα. Το τζάμι έσπασε και υπήρξε αίμα. Είναι λίγο ντροπιαστικό, δεν ήρθα εδώ να το κάνω θέμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ