Aπό τη δεύτερη ομάδα της Ρόμα στη Πογκόν ο Κεραμίτσης (pic,vid)

Aπό τη δεύτερη ομάδα της Ρόμα στη Πογκόν ο Κεραμίτσης (pic,vid)

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης έμεινε ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στη πολωνική Πογκόν, με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας

Στην πολωνική Πογκόν θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Κεραμίτσης.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα στις αρχές του καλοκαιριού, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Πολωνικό πρωτάθλημα για την επόμενη τριετία.

Διαβάστε επίσης: Το «οπλοστάσιο» του Γιώργου Μπαρτζώκα: Η αναβάθμιση του ρόστερ και ο ευχάριστος… πονοκέφαλος του «σκακιστή» (vids)

Ο πρώην άσος των τζιαλορόσι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027, θα συναντήσει στην Πογκόν τους Ευθύμη Κουλούρη και Λεονάρντο Κούτρη, μεγαλώνοντας έτσι την ελληνική παροικία στην ομάδα.

Ο Κεραμίτσης ανήκε στους Ρωμαίους για περίπου μία τριετία και ήταν μέλος κυρίως της δεύτερης ομάδας, όπου κατέγραψε συνολικά 91 συμμετοχές (11 γκολ,1 ασίστ).

Τη μοναδική του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα την κατέγραψε το 2022 σε έναν αγώνα απέναντι στην Κάλιαρι, όταν και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο προπονητής που τον εμπιστεύτηκε ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ