Καρβαλιάλ: «Είμαι εξαντλημένος, επέστρεψα κι έπεσα σε ματς που έκρινε τη συνέχεια στην Ευρώπη»

Καρβαλιάλ: «Είμαι εξαντλημένος, επέστρεψα κι έπεσα σε ματς που έκρινε τη συνέχεια στην Ευρώπη»

Ο προπονητής της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, μετά την ισοπαλία της ομάδας του στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε αναφέρθηκε στην κόπωση που νιώθει τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα

Η Μπράγκα είναι μία από τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη League Phase του Europa League, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αυτή τη φορά ως αντίπαλος των ερυθρόλευκων.

Ο 58χρονος τεχνικός μετά την ισοπαλία της ομάδας του στο πρωτάθλημα κόντρα στη Ζιλ Βισέντε (0-0) υποστήριξε ότι τόσο αυτός, όσο και οι παίκτες του νιώθουν αρκετά κουρασμένοι μετά από ένα απαιτητικό ξεκίνημα στη σεζόν, με τους «αρσεναλίστας» να δίνουν συνεχόμενα ματς για την Ευρώπη αλλά και το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φουρνιέ»

«Είμαι εξαντλημένος, είμαι προπονητής. Ομολογώ, είμαι πραγματικά κουρασμένος. Επέστρεψα από τις διακοπές κι από τον ήλιο και ξαφνικά πέφτω γεμάτος αδρεναλίνη σε ένα παιχνίδι που έκρινε τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τρεις μέρες μετά άλλο ένα παιχνίδι, πέντε μέρες μετά, εξασφαλίσαμε την είσοδό μας στο Europa League. Την Πέμπτη ήταν το παιχνίδι, μετά βίντεο και ανάλυση για τη Ζιλ Βισέντε.

Αν χρειάζομαι εγώ να ανασάνω, μπορώ να φανταστώ τους παίκτες που παίζουν σχεδόν πάντα 90 λεπτά σε συνεχόμενα παιχνίδια», είπε ο προπονητής στις δηλώσεις του μετά την «λευκή» ισοπαλία με την Ζιλ Βισέντε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ