«Συμφωνία Μεϊτέ με Ερυθρό Αστέρα, απομένει το deal με Μπενφίκα»

«Συμφωνία Μεϊτέ με Ερυθρό Αστέρα, απομένει το deal με Μπενφίκα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα Ιταλού δημοσιογράφου, ο Σουαλιό Μεϊτέ τα έχει βρει με τον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία, ενώ ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία των ερυθρόλευκων με τη Μπενφίκα

Μετά από ένα… καλοκαίρι διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ και φόντο μια μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη, ο Σουαλιό Μεϊτέ είναι έτοιμος να βρει τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου Λορέντζο Λεπόρε, ο Γάλλος χαφ έχει συμφωνήσει οριστικά με τον Ερυθρό Αστέρα, και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Μπενφίκα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα απόψε για τον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν (vid)

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις του σέρβικου συλλόγου με τους «αετούς» βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τους πρωταθλητές Σερβίας να προτείνουν την απόκτηση του παίκτη ως ελεύθερου με ποσοστό μεταπώλησης και μπόνους επίτευξης στόχων.

Μένει να φανεί, επομένως, αν ένα από τα πιο… πολυσυζητημένα πρόσωπα για τον «δικέφαλο του βορρά» θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στη Σερβία.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν, ο Μεϊτέ αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ και κατέγραψε συνολικά 42 συμμετοχές (1 γκολ, 2 ασίστ), συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος από τους ασπρόμαυρους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ