Οι δυσκολίες του Κάρμο στην Πόρτο

Οι δυσκολίες του Κάρμο στην Πόρτο

Στα τρία επίσημα παιχνίδια της φετινής σεζόν έχει παίξει μόλις 15 λεπτά.

Στα μέσα του περασμένου Ιουλίου ο Ολυμπιακός μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την Πόρτο κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με την πορτογαλική ομάδα για τον Νταβίντ Κάρμο, αλλά τελικά ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ αποφάσισε να μείνει στο Οπόρτο.

Ο Κάρμο χωρίς καμία προειδοποίηση αποφάσισε να κάνει στροφή 180ο μοιρών και να μείνει στην πατρίδα του, παρότι έλεγε παντού πως ήθελε να συνεχίσει στην πειραϊκή ομάδα, με την οποία τον περασμένο Μάιο κατέκτησε το Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Η αποστομωτική απάντηση του Ολυμπιακού στον Ερυθρό Αστέρα και τα δεδομένα για Φαλ

Ο 25χρονος ήθελε να δοκιμάσει υπό την νέα τεχνική ηγεσία να κερδίσει μια θέση στις βασικές επιλογές των Δράκων, όμως, μέχρι τώρα σε τρία επίσημα παιχνίδια της Πόρτο έχει μόλις μία συμμετοχή και αυτή ήταν 15 λεπτά στον τελικό του Σούπερ Καπ με την Σπόρτινγκ.

Ο Νταβίντ Κάρμο μπήκε ως αλλαγή στο 105’ όταν η Πόρτο είχε κάνει το 4-3 απέναντι στην ομάδα της Λισαβόνας, για να βοηθήσει τους Δράκους να κρατήσουν το σκορ και να πάρουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Στα επόμενα δύο, που ήταν και τα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Νταβίντ Κάρμο δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό. Έμεινε και στα δύο στον πάγκο: Στην πρεμιέρα απέναντι στην Ζιλ Βιθέντε (3-0) και σήμερα κόντρα στην Σάντα Κλάρα (2-0).

Ο Κάρμο τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Βίτορ Μπρούνο, με τον αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό να αντιμετωπίζει δυσκολίες σε αυτό το πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν.

Απομένει να φανεί εάν θα καταφέρει τελικά να εκπληρώσει τον στόχο του και να γίνει μέλος της βασικής 11άδας της Πόρτο ή εάν θα παραμείνει ως δεύτερη επιλογή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ