Τζόλης: «Στη Νόριτς βρέθηκα στο χαμηλότερο σημείο της καριέρας μου»

Τζόλης: «Στη Νόριτς βρέθηκα στο χαμηλότερο σημείο της καριέρας μου»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Χρήστος Τζόλης, σε δηλώσεις του, για το διάστημα που αγωνίστηκε στην Αγγλία με τη Νόριτς.

Ο Χρήστος Τζόλης παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη βελγική ιστοσελίδα «Nieuwsblad», μιλώντας μεταξύ άλλων για την περίοδο που βρέθηκε στην Αγγλία.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως στη Νόριτς βρέθηκε στο χαμηλότερο σημείο της καριέρας του, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτηκε να τα παρατήσει, όμως η οικογένειά του και ο ατζέντης του τον κράτησαν.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Τζόλης:

«Η απόφαση δεν ήταν στα χέρια μου όταν ήρθε η πρόταση από τη Νόριτς, καθώς είχαν κάνει στον ΠΑΟΚ μεγαλύτερη προσφορά. Δεν είχα πρόβλημα γιατί η Premier League είναι μία από τις καλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως.

Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στο ποσό της μεταγραφής μου εκείνη την εποχή. Ήθελα απλώς να παίζω, να παίρνω λεπτά συμμετοχής και να απολαμβάνω το παιχνίδι. Αυτό δεν συνέβη τελικά στη Νόριτς. Μετά από επτά παιχνίδια, ο Ντάνιελ Φάρκε, ο προπονητής που με στήριζε, απολύθηκε. Ο Ντιν Σμιθ όταν ήρθε είχε μια εντελώς διαφορετική δομή στο μυαλό του. Αυτή ήταν μια επιλογή που έπρεπε να τη σεβαστώ, αλλά ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου.

Την πρώτη φορά που δεν αγωνίστηκα με τη μεγάλη ομάδα, αλλά με τη δεύτερη, απογοητεύτηκα πολύ. Αυτό ήταν το χαμηλότερο σημείο της καριέρας μου. Ο ατζέντης μου και η οικογένειά μου έπρεπε να με πείσουν να μην τα παρατήσω. Και η ζωή εκτός γηπέδου δεν ήταν εύκολη τότε…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ