Ο Παυλίδης έφτασε στην Λισαβόνα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα (vid)

Ο Παυλίδης έφτασε στην Λισαβόνα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα (vid)

Στη Λισαβόνα, για λογαριασμό της Μπενφίκα, βρίσκεται από το πρωί ο Βαγγέλης Παυλίδης, προκειμένου ο Έλληνας επιθετικός να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «αετούς».

Όλα έτοιμα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βαγγέλη Παυλίδη στην Μπενφίκα.

Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα ξημερώματα στη Λισαβόνα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «αετούς», αφού απομένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει η υπόθεσή του.

Διαβάστε επίσης: Απάντησε με τον… τρόπο του: Η 1η ανάρτηση του Μιχόπουλου μόλις είδε την φώτο της Οικονομάκου αγκαλιά με τον Τσερέλα

Όλα δείχνουν πως ο μέχρι πρότινος παίκτης της Άλκμααρ θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας από τον πορτογαλικό σύλλογο, αφού οι Ολλανδοί έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Μπενφίκα, σύμφωνα με τη Record, έδωσε 17 εκατ. ευρώ (σνυ 2 εκατ. ευρώ ως μπόνους) για τον Παυλίδη, ο οποίος άφησε τις διακοπές του στην Αθήνα, για να πιάσει δουλειά με την πορτογαλική ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στην Άλκμααρ ο Παυλίδης ανέβασε τις μετοχές αφού κατέγραψε συνολικά 137 συμμετοχές, με απολογισμό 80 γκολ και 27 ασίστ, και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Δείτε πλάνα από την άφιξη του Παυλίδη στην Λισαβόνα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ