Ανακοινώθηκε από την Εγιούπσπορ ο Χατζηγιοβάνης (pic)

Ανακοινώθηκε από την Εγιούπσπορ ο Χατζηγιοβάνης (pic)

Παραμένει στην Τουρκία ο 27χρονος, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Εγιούπσπορ.

Στην Τουρκία θα παραμείνει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, μετά το πέρασμά του από την Ανκαραγκιουτσού, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εγιούπσπορ, η οποία έχει ως προπονητή τον Αρντά Τουράν. Μια νεοφώτιστη ομάδα, η οποία στοχεύει στην παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μόλις άκουσα ότι με ήθελε ένας σύλλογος όπως η Εγιούπσπορ, ήθελα να έρθω αμέσως. Αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με ένα όνομα όπως ο Αρντά Τουράν. Χάρηκα πολύ που με ήθελε ο Άρντα Τουράν. Ελπίζω να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα στη Super League, στην οποία συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας», δήλωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χατζηγιοβάνης αγωνιζόταν δύο χρόνια στην Ανκαραγκιουτσού, έχοντας συνολικά 71 εμφανίσεις με 7 γκολ και 8 ασίστ. Πριν την τούρκικη ομάδα έπαιζε στον Παναθηναϊκό, έχοντας 167 ματς, με 17 γκολ και 18 ασίστ στο ενεργητικό του. Ο 27χρονος είναι διεθνής, έχοντας 13 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Η ανάρτηση της Εγιούπσπορ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ