«Ο Μπακασέτας αποφάσισε να μην ανανεώσει με την Τράμπζονσπορ»

«Ο Μπακασέτας αποφάσισε να μην ανανεώσει με την Τράμπζονσπορ»

Ο Τάσος Μπακασέτας πυροδότησε «βόμβα», καθώς απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από την Τράμπζονσπορ.

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν, πως ο Τάσος Μπακασέτας αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τράμπζονσπορ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, αυτή την περίοδο είναι τραυματίας και πιθανότατα δεν α προλάβει ούτε το φιλικό της Εθνικής ομάδας με τη Νέα Ζηλανδία, που θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, αλλά ούτε και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro, με τη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης: Ο Παυλίδης με «10χ10» και 14 γκολ, στην κορυφή των Ευρωπαίων σκόρερ

Η Τράμπζονσπορ φαίνεται να του έκανε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά, με το τρέχον συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2024.

Χαρακτηριστικά το «hendekwebhaber», αναφέρει πως ο παίκτης έχει ήδη μιλήσει με τον προπονητή του Αμπντουλάχ Αβτσί, κάνοντας γνωστή την απόφασή του.

Ο Μπακασέτας βρίσκεται στην ομάδα της Μαύρης Θάλασσας από το 2021, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 38 χρόνια, ενώ τη φετινή σεζόν έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε 8 παιχνίδια, με 3 γκολ και 1 ασίστ, με την ομάδα του, να μην συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ