Διπλό για την Μπάτσκα Τόπολα (1-0) – Πρώτη και στο +4!

Διπλό για την Μπάτσκα Τόπολα (1-0) – Πρώτη και στο +4!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επικράτησε εκτός έδρας της Ράντνικ και βρίσκεται στο +4 από τον δεύτερο Ερυθρό Αστέρα.

Την πέμπτη της νίκη σε 6 αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα Σερβίας πέτυχε η Μπάτσκα Τόπολα, που βρίσκεται στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League.

Η Μπάτσκα Τόπολα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ράντνικ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Σερβίας και επικράτησε στο «Στάντιον ΦΚ Ράντνικ» με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Στόγιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν βιαζόμαστε. Οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά» (Vid)

Με αυτή τη νίκη Μπάτσκα Τόπολα ανέβηκε στους 16 βαθμούς (5-1-0, 12-3 γκολ) και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από τον Ερυθρό Αστέρα, που παίζει αύριο (2/9) εντός έδρας με την Νόβι Παζάρ.

Μπάτσκα Τόπολα: Ίλιτς, Τζόρτζεβιτς, Στόγιτς, Τσάλουσιτς, Τσβέτκοβιτς, Μιρτσέβσκι (60′ Μιλοβάνοβιτς), Ράντιν (90+7′ Άντονιτς), Στάνιτς (74′ Κούβελιτς), Πέτροβιτς, Πάντοβιτς (60′ Ντιάκοβατς), Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ