Βλαχοδήμος: Έλυσε τις διαφορές του με τον Σμιντ μετά το τετ-α-τετ τους

Βλαχοδήμος: Έλυσε τις διαφορές του με τον Σμιντ μετά το τετ-α-τετ τους

Στο παρελθόν φαίνεται πως άφησαν την μεταξύ τους διαφωνία, ο Βλαχοδήμος με τον Ρόγκερ Σμιντ, μετά την συνάντηση που είχαν, όπως μετέδωσε το «Mais Futbol».

Μετά τον αποκλεισμό του Οδυσσέα Βλαχοδήμο για το παιχνίδι της Μπενφίκα κόντρα στην Εστρέλα Αμαδόρα, καθώς ο Ρότζερ Σμιντ τον άφησε εκτός αποστολής εξαιτίας φραστικού επεισοδίου που είχαν οι δύο πλευρές, σύμφωνα με την «Mais Futbol» οι μεταξύ τους σχέσεις αποκαταστάθηκαν.

Εξαιτίας της «τιμωρίας» του προπονητή του, ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δημοσίευσε πως ο Έλληνας γκολκίπερ θα αποχωρήσει από την Μπενφίκα, χρίζοντας τον ως στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πλαισιώσει τον Αντρέ Ονάνα.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Μπογέ – Ο Ολυμπιακός και το… ντόμινο! (pic)

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος να αποχωρίσει από τους «αετούς» της Λισαβόνας, όμως σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως η αιτία δεν θα είναι οι διαφωνιες του με τον προπονητή του, καθώς αποκαταστάθηκαν.

Συγκεκριμένα, το «Mais Futbol», Βλαχοδήμος και Σμιντ είχαν προσωπική συνάντηση την Τρίτη (22/08), στην οποία συζήτησαν και έλυσαν την διαφωνία. Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην αποστολή της Μπενφίκα και στα πλάνα του Γερμανού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ