Ανακοίνωσε Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν η Μπεσίκτας

Ανακοίνωσε Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν η Μπεσίκτας

Η Τουρκία και συγκεκριμένα η Μπεσίκτας είναι ο επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Άγγλου μεσοεπιθετικού, Άλεξ - Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν.

Στην Τουρκία για χάρη της Μπεσίκτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός, Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος μετά το «διαζύγιο» του με τη Λίβερπουλ.

Μετά από 12 συνεπτά χρόνια παρουσίας του Άλεξ – Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, ο 29χρονος αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και να γίνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης για χάρη της Μπεσίκτας.

Διαβάστε επίσης: Πιέζει την Βελέζ ο Ορτέγκα – «Θέλει να φύγει για τον Ολυμπιακό» (pic)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μπεσίκτας, ο Τσάμπερλεϊν έβαλε την υπογραφεί του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων, μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπεσίκτας θα γίνει η τέταρτη ομάδα στην καριέρα του Τσάμπερλεϊν μετά τις Σαουθάμπτον, Άρσεναλ και Λίβερπουλ, ενώ θα δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του εκτός Αγγλίας.

Κατά την 6ετή παρουσία του στην Λίβερπουλ, ο διεθνής μεσοεπιθετικός κατέκτησε κάθε διαθέσιμο τίτλο (Πρέμιερ Λιγκ, Κύπελλο Αγγλίας, Λιγκ Καπ Αγγλίας, Τσάμπιονς Λιγκ και Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων), καταγράφοντας 146 εμφανίσεις με 15 γκολ και 18 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ