Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ανακοίνωσε τον Μόρτεν Χιούλμαντ

Παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με κάθε επισημότητα ο Μόρτεν Χιούλμαντ, υπογράφοντας συμβόλαιο 5 ετών με τους «δράκους», έως το 2028.

Τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ βάζει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Ρούμπεν Αμορίμ, ανακοινώνοντας χθες (13/08) την απόκτηση του Δανού αμυντικού χαφ, Μόρτεν Χιούλμαντ από την Λέτσε.

Ο 24χρονος Χιούλμαντ, έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πορτογαλικό σύλλογο, ενώ αποκτήθηκε έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ από τον ιταλικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης Σκάρπα – Το «ναι» του Βραζιλιάνου, οι κομβικές συζητήσεις με Κορδόν, Ροντινέι

Είναι διεθνής όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και αποτέλεσε βασικό πυλώνα στο χώρο της μεσαίας γραμμής για την Λέτσε την περασμένη σεζόν, στην προσπάθεια που έκανε για να παραμείνει στην Serie A.

Ενδεικτικό της αγωνιστικής του απόδοσης αλλά και των ικανοτήτων του είναι πως η Λέτσε τον είχε αγοράσει μόλις 170 χιλιάδες ευρώ από την αυστριακή Αντμίρα, τον Ιανουάριο του 2021. Συνολικά, κατάγραψε 95 συμμετοχές με την ιταλική ομάδα, έχοντας μοιράσει και 9 ασίστ.

Όσον αφορά την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε σε 36 σε όλες τις διοργανώσεις (35 ως βασικός), έδωσε 4 ασίστ και ήταν πρώτος σε ανακτήσεις μπάλας στο πρωτάθλημα της Serie A.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από