Επιστρέφει στην Μπενφίκα μετά από 13 χρόνια ο Ντι Μαρία

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μένει ελέυθερος τέλος Ιουνίου από τη Γιουβέντους και αναμένεται να επιστρέψει στην Μπενφίκα, μετά από 13 χρόνια!

Επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός, μένει ελέυθερος από τη Γιουβέντους στα τέλη Ιουνίου και όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ετοιμάζει βαλίτσες για Πορτογαλία και Λισαβόνα.

Ο 35χρονος δεν θα συνεχίσει στη Γιουβέντους που μπαίνει σε φάση ανανέωσης μετά την κάκιστη χρονιά της και ο Ντι Μαρία αναμένεται να επιστρέψει στην Μπενφίκα μετά από 13 χρόνια. Οι Λουζιτανοί ήταν η πρώτη του ομάδα στη Ευρώπη όταν αποφάσισε το 2007 να φύγει από την πατρίδα του και τη Ροζάριο Σεντράλ.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς: «Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Γιατί τέτοιο μίσος μεταξύ μας;»

Αποκτήθηκε έναντι 8 εκατ. ευρώ και αγωνίστηκε για μια τριετία στην Μπενφίκα και είχε 15 γκολ και 28 ασίστ σε 125 συμμετοχές, προσελκύοντας το 2010 το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία τον απέκτησε έναντι 33 εκατ. ευρώ.

Πλέον μετά από 13 χρόνια, απομένουν μόνο τα τυπικά για να επικυρωθεί η επιστροφή του Αργεντινού στην ομάδα που τον λάνσαρε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με το συμβόλαιο που θα υπογράψουν ι δύο πλευρές να είναι μονοετές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από