Επιστρέφει στην Μπενφίκα μετά από 13 χρόνια ο Ντι Μαρία

Επιστρέφει στην Μπενφίκα μετά από 13 χρόνια ο Ντι Μαρία

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μένει ελέυθερος τέλος Ιουνίου από τη Γιουβέντους και αναμένεται να επιστρέψει στην Μπενφίκα, μετά από 13 χρόνια!

Επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός, μένει ελέυθερος από τη Γιουβέντους στα τέλη Ιουνίου και όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ετοιμάζει βαλίτσες για Πορτογαλία και Λισαβόνα.

Ο 35χρονος δεν θα συνεχίσει στη Γιουβέντους που μπαίνει σε φάση ανανέωσης μετά την κάκιστη χρονιά της και ο Ντι Μαρία αναμένεται να επιστρέψει στην Μπενφίκα μετά από 13 χρόνια. Οι Λουζιτανοί ήταν η πρώτη του ομάδα στη Ευρώπη όταν αποφάσισε το 2007 να φύγει από την πατρίδα του και τη Ροζάριο Σεντράλ.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς: «Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Γιατί τέτοιο μίσος μεταξύ μας;»

Αποκτήθηκε έναντι 8 εκατ. ευρώ και αγωνίστηκε για μια τριετία στην Μπενφίκα και είχε 15 γκολ και 28 ασίστ σε 125 συμμετοχές, προσελκύοντας το 2010 το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία τον απέκτησε έναντι 33 εκατ. ευρώ.

Πλέον μετά από 13 χρόνια, απομένουν μόνο τα τυπικά για να επικυρωθεί η επιστροφή του Αργεντινού στην ομάδα που τον λάνσαρε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με το συμβόλαιο που θα υπογράψουν ι δύο πλευρές να είναι μονοετές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ