ΕΥΡΩΠΗ

Νέο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του θα πρέπει να ψάξει ο Ανδρέας Σάμαρης, αφού όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται για την σεζόν 2021-22.
Όπως μεταδίδει η πορτογαλική «Α Bola», δεν θα είναι μέρος των πλάνων του Ζορζέ Ζεσούς και ως εκ τούτου φαίνεται πως δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του που ισχύει μέχρι το 2023.
«Κάτι που θα τον κρατήσει πολύ πίσω και δεν θα μπορέσει να συμβαδίσει με τον ρυθμό της δουλειάς στη Μπενφίκα, αντιμετωπίζοντας ως συνέπεια να μείνει έξω, για παράδειγμα, από την Ευρώπη.
Το μέλλον του Έλληνα διεθνή, εξετάζεται με μεγάλη προσοχή και η πιθανότητα να μην αγωνιστεί ξανά με την Μπενφίκα σε επίσημους αγώνες είναι επομένως μια όλο και πιο ισχυρή πιθανότητα», ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.