ΕΥΡΩΠΗ

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ σε δηλώσεις του έκανε γνωστό πως είχε πει όχι στη Λίβερπουλ πριν πάρει μεταγραφή στη Τουρκία και τη Γαλατασαράι γιατί ήθελε να πάρει τίτλους στην καριέρα του! Ο Ολλανδός που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ πλέον και τόνισε πως αρνήθηκε πρόταση της αγγλικής ομάδας πράγματι για αυτόν το λόγο.
«Πολλές ομάδες ήθελαν να μάθουν πότε θα έφευγα από την Ίντερ. Η Λίβερπουλ ήταν μία από αυτές και ο κόσμος εξεπλάγην μόλις επέλεξα τη Γαλατασαράι.
Γιατί στη Γαλατά και όχι στη Λίβερπουλ; Είμαι νικητής, αγωνίζομαι για τίτλους, επομένως πήγα στη Γαλατασαράι διότι πίστευα ότι θα κέρδιζα περισσότερα! Εν τέλει θεωρώ ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Πέρασα όμορφα χρόνια στην Τουρκία», είπε ο Σνάιντερ.