EUROPA LEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Ο Άρης παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην πρόβα τζενεράλε με τον Ατρόμητο (2-1) πριν τα παιχνίδια με την ΑΕ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League.
Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι από τα προηγούμενα φιλικά και έδειξε πανέτοιμος για τα ματς με τους Κύπριους.
Ο Λίντσεϊ Ρόουζ εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 2-1 του Άρη επί της ομάδας του Περιστερίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και στην παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στις εξέδρες.
«Οικογένεια ο Άρης, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα», έγραψε ο Γάλλος αμυντικός χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδευόμενο με μια φωτογραφία.
Δείτε την ανάρτηση του: