Μαρσέιγ – Λάτσιο 1-3

Μαρσέιγ – Λάτσιο 1-3

Με γκολ των Γουάλας, Καισέντο και Μούρισιτς η Λάτσιο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μαρσέιγ με 3-1. Μείωσε προσωρινά σε ο Παγιέτ για την γαλλική ομάδα.

Φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης μετά και από την νίκη της Αίντραχτ επί του Απόλλωνα Λεμεσού έγινε η Λάτσιο μετά την επικράτηση επί της Μαρσέιγ μεσά στην Γαλλία με 3-1. Η ιταλική ομάδα είχε τον έλεγχο την περισσότερη ώρα του παιχνιδιού αλλά με όπλο τις αντεπιθέσεις κατάφερε να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Βασικός αγωνίστηκε για την γαλλική ομάδα ο Κώστας Μήτρογλου που έγινε αλλαγή στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα που μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση ήταν η Λάτσιο, με την ιταλική ομάδα να προηγείται νωρίς-νωρίς με τον Γουάλας στο 10ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι «λατσιάλοι» έλεγχαν το παιχνίδι δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Μανταντά αλλά χωρίς να μπορούν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα πριν από την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να βγαίνουν να απειλήσουν για να καταφέρουν να ισοφαρίσουν και να μπουν ξανά στην διεκδίκηση της νίκης. Ωστόσο, συμπληρώνοντας μια ώρα αγώνα η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και να βάλουν στέρεες βάσεις για την νίκη.

Μετά από τον 2-0 η Μαρσέιγ βγήκε μπροστά για να μπορέσει να επιστρέψει στο ματς, έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο μία από αυτές κατάφεραν να βρουν τα δίχτυα με τον Παγιέτ στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας και πάλι ελπίδες στην γαλλική ομάδα ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Ωστόσο, η προσπάθεια της έμεινε στην μέση, καθώς το γκολ του Μούρουσιτς στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης έβαλε τέλος στις ελπίδες της Μαρσέιγ να μπορέσει να πάρει έστω και το βαθμό της ισοπαλίας.

Με αυτήν την νίκη, η ιταλική ομάδα σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση με 6 βαθμούς αφήνοντας την γαλλική ομάδα με 1 βαθμό, παίρνοντας παράλληλα μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ