«Πετάει» για την Αγγλία ο Ολυμπιακός (pics)

«Πετάει» για την Αγγλία ο Ολυμπιακός (pics)

Οι Ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν με τσάρτερ για το Μάντσεστερ και στη συνέχεια θα μεταβούν οδικώς στο Μπέρνλι για το ματς της Πέμπτης με τη βρετανική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα κέρδισε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μπέρνλι με 3-1 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι έχοντας το πάνω χέρι μετά το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, καλούνται πλέον να τελειώσουν τη δουλειά που άρχισαν στο φαληρικό γήπεδο και να «σφραγίσουν» το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες το απόγευμα της Τρίτης αναχώρησαν με πτήση τσάρτερ για το Μάντσεστερ και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Μπέρνλι, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα για τον επαναληπτικό της φάσης των πλέι οφ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν αποκτήσει ψυχολογία μετά τη νίκη του πρώτου παιχνιδιού και θα τα δώσουν όλα για να οδηγήσουν την ομάδα στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τη βρετανική ομάδα, στην οποία βρίσκονται κανονικά τα ονόματα των Νάτχο, Γκιγιέρμε και Χασάν.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Φελίπε Πάρντο. Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης. Σκαφίδας, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βοπύκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ, Χασάν.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση των Πειραιωτών:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ