Μπέρνλι προς Άγγλους οπαδούς: «Μην χρησιμοποιείτε το μετρό»

Η Μπέρνλι μέσα από τον λογαριασμό της στο Τwitter προειδοποιεί τους φιλάθλους της να μην χρησιμοποιήσουν το μετρό για να μεταβούν στο Γ. Καραϊσκάκης.

O Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00) την Μπέρνλι στο Γ. Καραϊσκάκης για τα play off του Europa League και το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους φίλους των ερυθρόλευκων. Πέρα από τους οπαδούς των Πειραιωτών, έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα και φίλοι της αγγλικής ομάδας προκειμένου να παρακολουθήσουν μια ιστορική αναμέτρηση όπου οι κλαρετς διεκδικούν την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η Μπέρνλι προς αποφυγή ταλαιπωρίας για τους Άγγλους οπαδούς όσον αφορά τη μετάβασή τους στο γήπεδο έδωσε σαφείς οδηγίες μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Συγκεκριμένα οι κλάρετς τονίζουν στην ενημέρωσή τους πως οι φίλοι της ομάδας πρέπει  να αποφύγουν τη χρησιμοποίηση του Μετρό, ενώ αναφέρει και πως θα γίνει η μετακίνηση για το Γ. Καραϊσκάκης. Η μετακίνηση θα γίνει με πούλμαν που θα αναχωρήσουν στις 18:30 από το Καλλιμάρμαρο και θα τους παραλάβουν μετά τη λήξη του αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από