Ολυμπιακός: Η ομιλία του Μανιάτη σε εκδήλωση της Μάλμε στην Σουηδία

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε το παρών σε εκδήλωση της Μάλμε στην Σουηδία

Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη στην Σουηδία με 1-0 επί της Μάλμε για την τρίτη αγωνιστική του League Phase στο Europa League.

Μαζί με τους «ερυθρόλευκους» στην σουηδική πόλη βρέθηκε και ο Group loan manager και πρώην αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Μανιάτης.

Διαβάστε επίσης: Σαρικόπουλος: «Έδωσα το 1000% στον Ηρακλή αλλά όχι την αξιοπρέπεια μου – Ο Θεός μαζί σας»

Ο Group loan manager των Πειραιωτών ήταν καλεσμένος του Assistant sporting director της Μάλμε, Όλα Τοϊβόνεν σε μεγάλη εκδήλωσε της Μάλμε και μίλησε σε κοινό 1.000 ατόμων για το μεταξύ τους παιχνίδι αλλά και για την καριέρα του με τα «ερυθρόλευκα».

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μάλμε στη Σουηδία, ο Group loan manager και πρώην αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Μανιάτης, φιλοξενήθηκε σε εκδήλωση της αντιπάλου της ομάδας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μανιάτης ως καλεσμένος του Assistant sporting director της Μάλμε, Όλα Τοϊβόνεν, μίλησε σε κοινό περίπου χιλίων ανθρώπων, στο γήπεδο «Malmö New Stadion», το οποίο αποτελούταν από διάφορους σπόνσορες και φιλάθλους της σουηδικής ομάδας, αναφερόμενος στον αγώνα της Πέμπτης, αλλά και στο δικό του παρελθόν ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί πως τόσο ο Γιάννης Μανιάτης όσο και ο Όλα Τοϊβόνεν παρακολουθούν τα σεμινάρια του UEFA MIP».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από