Οι τρεις του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα και ο Ισπανός που «τρελάθηκε» με τον Ελ Κααμπί (vid, pic)

Η απολαυστική περιγραφή του Ισπανού σπίκερ στο γκολ του Ελ Κααμπί και οι τρεις «ερυθρόλευκοι» που βρέθηκαν στην ιδανική ενδεκάδα του «WhoScored».

Ο Ολυμπιακός έκανε αποφασιστικό βήμα για τη συνέχεια στην Ευρώπη, περνώντας από την έδρα της Μάλμε με 1-0 χάρη στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη του στη League Phase του Europa League.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλους τους τομείς του αγώνα και αν θα πρέπει να έχει ένα παράπονο από τη χθεσινή αναμέτρηση είναι πως δεν πέτυχε περισσότερα γκολ, όπως θα άξιζε.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρέτσος έκλεισε αυτιά, ατσάλωσε, έγινε ηγέτης και (ίσως) ο πιο κομβικός παίκτης του Ολυμπιακού

Η εικόνα των Κυπελλούχων Ευρώπης στη Σουηδία ήταν κυριαρχική έχοντας συνολικά καλή παρουσία σε όλες τις ζώνες του γηπέδου, κρατώντας και το «μηδέν» στην άμυνα, με τον Παναγιώτη Ρέτσο να έχει ηγετική παρουσία. Γι’ αυτό και ο Έλληνας στόπερ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής, όπως την επέλεξε το «WhoScored», ένα από τα μεγαλύτερα σάιτ για στατιστικά ποδοσφαίρου στον κόσμο, το οποίο απαριθμεί 950χιλ. ακολούθους στο «X».

Μάλιστα εκτός από τον αρχηγό του Ολυμπιακού -που συγκέντρωσε βαθμολογία 8- στην ενδεκάδα βρέθηκε και ο Σαντιάγκο Έσε (με 8.11 βαθμολογία) και ο Ζέλσον Μάρτινς με 8.67.

Εκείνος ασφαλώς που έκανε για ακόμα μία φορά αυτό που ξέρει καλύτερα από όλα, ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός «κίλερ» βρήκε ξανά δίχτυα πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα, «τρελαίνοντας» τον Ισπανό σπίκερ που έκανε την περιγραφή της αναμέτρησης.

Απολαύστε το γκολ του Ελ Κααμπί σε ισπανική περιγραφή:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από