Μεντιλίμπαρ: «Με την Μάλμε πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει – Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους» (vid)

Ικανποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του στο Μάλμε έμεινε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μίλησε για τον στόχο των «ερυθρολεύκων» σε Europa League και πρωτάθλημα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην Olympiacos TV και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα του Ολυμπιακού στο Μάλμε στην νίκη με 1-0 για την 4η αγωνιστική του League Phase στο Europa League.

Παράλληλα το Βάσκος τεχνικός τόνισε ότι οι Πειραιώτες είναι μέσα σε όλους τους τους στόχους.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, το +15% για την 8αδα και οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για τα νοκ-άουτ του Europa League (pics, vids)

«Ήταν ένα ματς, όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει, έτσι θέλαμε να πάει και έτσι βγήκε. Θέλαμε να ξεκινήσουμε από την αρχή δυνατά, να πιέσουμε τον αντίπαλο. Το παιχνίδι του αντιπάλου μας βοηθάει να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Να ανεβαίνουμε ψηλά, να κλέβουμε την μπάλα, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να πιέζουμε, να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Βάλαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε και ένα δεύτερο. Όμως γενικότερα ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και βγήκε αυτό που ακριβώς θέλαμε», επεσήμανε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Βάσκος πρόσθεσε: «Αυτό που μας άρεσε πάρα πολύ είναι ότι ήμασταν πολύ τολμηροί. Καταφέραμε να πιέσουμε ψηλά, γνωρίζοντας ότι παίρνουμε μεγάλο ρίσκο. Όμως ήμασταν τολμηροί και κάναμε αυτό που ξέρουμε καλά, καταφέρνοντας να βάλουμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Αυτό που ίσως δεν μου άρεσε είναι ότι δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ, για να μην υποφέρουμε τόσο στο τελευταίο λεπτό, χάσαμε την ευκαιρία με το πέναλτι και θα θέλαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς, γιατί στο τέλος μας πίεσε παρά πολύ ο αντίπαλος».

Για τη συνέχεια επεσήμανε: «Ναι θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί όσο και πέρυσι. Συνεχίζουμε να είμαστε στις θέσεις της πρόκρισης. Θέλουμε οπωσδήποτε να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση, θέλουμε όμως να τα πάμε πολύ καλά και στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είμαστε μέσα και στους δύο στόχους και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε ως το τέλος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από