Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Πιρόλα αντί Ορτέγκα στο 11’

Ο Αργεντινός αμυντικός τραυματίστηκε και ο Πιρόλα πήρε τη θέση του στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης.

Άτυχος στάθηκε ο Φρανσίσκο Ορτέγκα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάλμε στην Σουηδία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Αργεντινός αμυντικός των Πειραιωτών τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και στο 11’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Λορέντζο Πιρόλα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έβαλε τον Ιταλό αμυντικό στη θέση του Λατινοαμερικάνου, ο οποίος μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αυτή είναι η 7η συμμετοχή του Πιρόλα στη φετινή σεζόν, με τον Ιταλό να έχει αγωνιστεί στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Europa League, αλλά και σε τέσσερα ματς της Super League. Συνολικά μέχρι το αποψινό παιχνίδι είχε 373’ λεπτά με τους Πειραιώτες.

Ο Πιρόλα είχε αγωνιστεί βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Λιόν για την πρεμιέρα της διοργάνωσης και είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο για 68 λεπτά, ενώ είχε παίξει ως αλλαγή για 10 λεπτά στην εντός έδρας νίκη επί της Μπράγκα (3-0).

Στο πρωτάθλημα είχε αγωνιστεί βασικός απέναντι σε Βόλο, Athens Kallithea, Λαμία και Παναιτωλικό, έχοντας συνολικά 295 λεπτά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από