Όπως με την Μπράγκα: Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάλμε (pic)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρατάσσει τον Ολυμπιακό με την ίδια 11άδα που είχε ξεκινήσει και το παιχνίδι κόντρα στην Μπράγκα.

Με… συνταγή Μπράγκα κόντρα στην Μάλμε ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στη Σουηδία την Μάλμε για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παρατάσσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού με την ίδια 11άδα με την οποία είχε ξεκινήσει το ματς με την Μπράγκα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοί και πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησαν με 3-0.

Η 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μάλμε απαρτίζεται από τους Τζολάκη, Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτη, Ροντινέι, Τσικίνιο, Ζέλσον και Ελ Κααμπί.

Πιο αναλυτικά, ο Μεντιλίμπαρ παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Έσε και Μουζακίτης θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Ροντινέι, Τσικίνιο και Ζέλσον στην τριάδα πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Ντάνι Γκαρθία, Γιάρεμτσουκ, Γουίλιαν, Μασούρας, Ολιβέιρα, Ντόη και Κωστούλας.

Όσον αφορά στην Μάλμε, ο Χένρικ Ριντστρομ παρατάσσει τη σουηδική ομάδα επίσης με 4-2-3-1, έχοντας τον Ντάλιν στο τέρμα και τους Στρίγκερ, Ρέσλερ, Γιάνσον και Μπουζανέλο στην άμυνα. Οι Γιόνσεν και Πένια είναι στη μεσαία γραμμή, με τους Αλί, Λουκιλί και Μπολίν πίσω από τον Μποτχάιμ.

Συνοπτικά η ενδεκάδα της Μάλμε: Ντάλιν – Στρίγκερ, Ρέσλερ, Γιάνσον, Μπουζανέλο – Γιόνσεν, Πένια – Αλί, Λουκιλί, Μπολίν – Μποτχάιμ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από