Επεισόδια μεταξύ οπαδών της Φενέρ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πόλη (vid)

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της Φενέρ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κωνσταντινούπολη μερικές ώρες πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Europa League

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής στο League Phase του Europa League είναι αυτό μεταξύ Φενέρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μερικές ώρες πρι από την έναρξη του αγώνα όμως μια συμπλοκή μεταξυ των οπαδών των δυο ομάδων έχει προκαλέσει τρομοκρατήσει την Κωνασταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης: Αργύρης Λιατσικούρας: Το next big thing της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού (vids)

Πιο συγκεκριμένα, βίντεο δείχνει οπαδούς της τουρκικής ομάδας να επιτίθενται με λοστούς, γυαλιά κι άλλα βαριά αντικείμενα προς τους οργανωμένους της Γιουνάιτεντ.

Στο βίντεο φαίνεται μερίδα των οπαδών της Φενέρ να κυνηγούν τους Άγγλους και να τους επιτίθενται δίπλα σε ανυποψίαστους περαστικούς. Οι Αρχές είναι ήδη σε επιφυλακή προκειμένου να αποτραπούν τα χειρότερα πριν και κατά την εξέλιξη του ματς.

«Περίπου 50 από αυτούς μας στρίμωξαν και ένας οπαδός με ακολούθησε σε έναν δρόμο και προσποιήθηκε ότι θα με βοηθούσε, πριν με χτυπήσει με λοστό στο σαγόνι», αναφέρει μία από τις πολλές μαρτυρίες που έγιναν για το συμβάν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από