Μάρτινς: «Σκοπός μου είναι να βοηθάω πάντα την ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς»

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε για το τι διαφορετικό θα δείξουν οι Ερυθρόλευκοι συγκριτικά με τα ματς κόντρα σε Λιόν και Μπράγκα, ενώ απάντησε και στο αν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να σκοράρει σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, κάτι που έχει να συμβεί αρκετά χρόνια.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μάλμε, στη Σουηδία (24/10, 19:45) για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League και ο Ζέλσον Μάρτινς, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ των Πειραιωτών μίλησε για το τι διαφορετικό θα δείξουν αυτός και οι συμπαίκτες του συγκριτικά με τα ματς κόντρα σε Λιόν και Μπράγκα, ενώ απάντησε και στο αν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να σκοράρει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Κ19 – Κάλεβ Ταλίν Κ19: Επέστρεψε με πάρτι (vids)

Θυμηθείτε τη συνέντευξη Τύπου:

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλσον Μάρτινς

Πως περιμένουν οι παίκτες του Ολυμπιακού το παιχνίδι με την Μάλμε μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε με σκοπό να το κερδίσουμε. Να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Δεν έχει σημασία τι συνέβη στο προηγούμενο ματς. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό παιχνίδι και πως θα το κερδίσουμε».

Για το εάν το αυριανό ματς είναι ένα από αυτά που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού του: «Μου αρέσει να παίζω όλα τα παιχνίδια. Προσπαθώ να είμαι σε όλα τα παιχνίδια καλός. Σκοπός μου είναι να βοηθάω πάντα την ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς».

Για το πώς αισθάνεται και εάν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να σκοράρει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι (σ.σ κάτι που έχει να συμβεί αρκετά χρόνια): «Νιώθω πολύ καλά. Προπονήθηκα πολύ καλά. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Εάν νιώσω καλά στον αγωνιστικό χώρο, είμαι σίγουρος ότι το γκολ θα έρθει».

Τι διαφορετικό μπορούμε να περιμένουμε στο αυριανό ματς σε σύγκριση με τα αντίστοιχα με Λιόν και Μπράγκα: «Η ιδέα του παιχνιδιού μας είναι ίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά επειδή αλλάζει αντίπαλος. Με την Μπράγκα παίζαμε εντός, τώρα θα παίξουμε εκτός. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Αυτό θα συμβεί μόλις μπούμε στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όπως με την Μπράγκα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από