Μουρίνιο: «Περιμένω την τιμωρία της Σίτι ώστε να μου δώσουν το πρωτάθλημα του 2021 με τη Γιουνάιτεντ»

Μουρίνιο: «Περιμένω την τιμωρία της Σίτι ώστε να μου δώσουν το πρωτάθλημα του 2021 με τη Γιουνάιτεντ»

Ο άλλοτε προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ζοζέ Μουρίνο, σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο την υπόθεση τιμωρίας της Σίτι λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Φενέρ με την Γιουνάιτεντ για το Europa League.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο «βλέπει» με καλό μάτι την συνάντηση του με την άλλοτε ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ισώς για αυτό ο νυν τεχνικός της Φενέρμπαχτσε να εμφανίστηκε με ορεξάτος στην συνέντευξη Τύπου για το μεταξύ τους παινχίδι το βράδυ της Πέμπτης  (24/10).

Μεταξύ άλλων ο «Special One» τοποθετήθηκε και για τις υποθέσεις που εκκρεμούν κατά της Σίτι λέγοντας ότι περιμένει μετά την τιμωρία των «πολιτών» να του πιστώσουν του πρωτάθλημα του 2021 με τους «κόκκινους διάβολους».

Διαβάστε επίσης: Κανονικά ο Φουρνιέ με τη Μπάγερν: Πάλι έξω ο Γουίλιαμ Γκος – Το depth chart για Μόναχο

«Όπως ξέρετε πήραμε το Europa League και τερματίσαμε στη δεύτερη θέση με τη Γιουνάιτεντ το 2021. Ακόμη πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα εάν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών η Σίτι και τότε θα πρέπει να μου δώσουν το μπόνους που δικαιούμαι και το μετάλλιο», δήλωσε ο «Special One».

Μάλιστα πρόσθεσε: «Αναγνωρίζω την δύσκολη κατάσταση που περνάει αγωνιστικά ο σύλλογος, ωστόσο πιστεύω ότι θα επανέλθει στα υψηλά στάνταρ. Εύχομαι τα καλύτερα στη Γιουνάιτεντ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ