Αυτοί είναι οι διαιτητές για τα ματς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Europa League

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές των αναμετρήσεων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League - Ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε στο Παναθηναϊκός-Τσέλσι

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, ανάμεσά τους και αυτοί στο ματς του Ολυμπιακού, στην έδρα της Μάλμε (24/10, 22:00) και του ΠΑΟΚ με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα (24/10, 19:45).

Ο Σιμόνε Σότσα ορίστηκε για το ματς στη Σουηδία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Φιλίπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο. Τέταρτος ο Ματέο Μαρτσενάρο, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Ιταλός Τζανλούκα Αουρελιάνο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας βλέπει το μέλλον: Ο 18χρονος που έκανε ντεμπούτο με την Καρδίτσα και μία ιστορία από τη Ρόδο (vid)

Στη Θεσσαλονίκη θα σφυρίξει ο Ουρς Σνάιντερ με βοηθούς τους Μάρκο Ζούρτσερ και Μπένζαμιν Ζούρτσερ. Ο Ανόιεν Καναγιασινγκαμ θα είναι ο τέταρτος, με τον Λάιονελ Τσουντί στο VAR.

Ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε στο Παναθηναϊκός-Τσέλσι

Τον Πορτογάλο διαιτητή Αντόνιο Νόμπρε όρισε η UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Τσέλσι (19:45), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Πορτογάλοι Πέδρο Ριμπέιρο και Νέλσον Περέιρα, τέταρτος διαιτητής ο Γκουστάβο Κορέια και στο VAR ο Αντρέ Ναρκίσο με τον Έλντερ Μαλιέιρο.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από