Αυτοί είναι οι διαιτητές για τα ματς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Europa League

Αυτοί είναι οι διαιτητές για τα ματς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Europa League

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές των αναμετρήσεων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League - Ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε στο Παναθηναϊκός-Τσέλσι

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, ανάμεσά τους και αυτοί στο ματς του Ολυμπιακού, στην έδρα της Μάλμε (24/10, 22:00) και του ΠΑΟΚ με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα (24/10, 19:45).

Ο Σιμόνε Σότσα ορίστηκε για το ματς στη Σουηδία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Φιλίπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο. Τέταρτος ο Ματέο Μαρτσενάρο, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Ιταλός Τζανλούκα Αουρελιάνο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας βλέπει το μέλλον: Ο 18χρονος που έκανε ντεμπούτο με την Καρδίτσα και μία ιστορία από τη Ρόδο (vid)

Στη Θεσσαλονίκη θα σφυρίξει ο Ουρς Σνάιντερ με βοηθούς τους Μάρκο Ζούρτσερ και Μπένζαμιν Ζούρτσερ. Ο Ανόιεν Καναγιασινγκαμ θα είναι ο τέταρτος, με τον Λάιονελ Τσουντί στο VAR.

Ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε στο Παναθηναϊκός-Τσέλσι

Τον Πορτογάλο διαιτητή Αντόνιο Νόμπρε όρισε η UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Τσέλσι (19:45), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Πορτογάλοι Πέδρο Ριμπέιρο και Νέλσον Περέιρα, τέταρτος διαιτητής ο Γκουστάβο Κορέια και στο VAR ο Αντρέ Ναρκίσο με τον Έλντερ Μαλιέιρο.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ