Χαμός στον ΠΑΟΚ: Έφτασε μαντάτο από τη διοίκηση στα αποδυτήρια

Χαμός στον ΠΑΟΚ: Έφτασε μαντάτο από τη διοίκηση στα αποδυτήρια

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ επέβαλε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και την ήττα από τη Στεάουα

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι βαρύ. Το σερί τριών ηττών ανάγκασε τη διοίκηση να λάβει δραστικά μέτρα. Με το… ποτήρι πλέον να έχει ξεχειλίσει μετά τη χθεσινή (3/10) εντός έδρας ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου (0-1), για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Πρώτα η Γαλατά (3-1). Μετά ο Άρης (0-1). Και τώρα οι Ρουμάνοι του Ηλία Χαραλάμπους. Με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να πέφτει από την κορυφή της Stoiximan Superleague και να έχει ξεκινήσει με 0/2 στο Europa League.

Διαβάστε επίσης: Το +13% του Ολυμπιακού και οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για την 8άδα του Europa League (pic, vids)

Η αναποτελεσματικότητα της ομάδας και το σερί ηττών που έχει δημιουργηθεί, ανάγκασε τη διοίκηση να λάβει τα μέτρα της. Προς τιμωρία και προς… αφύπνιση για τα κρίσιμα ματς που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέβαλε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές.

Το ύψος του προστίμου που επιβλήθηκε στους παίκτες δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Όπως και να ‘χει υπάρχει προβληματισμός.

Στην Τούμπα μπορεί να παραδέχονται ότι η ομάδα ήταν άτυχη, κυρίως χθες με τη Στεάουα, αλλά και με τον Άρη, και πως πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της, ωστόσο θεωρούν ότι σε κάποιες περιπτώσεις το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου λειτούργησε με επιπολαιότητα, με συνέπεια τα αρνητικά αποτελέσματα και το αγωνιστικό-βαθμολογικό… πισωγύρισμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ