«Βασανιστήριο για την Μπράγκα στην Αθήνα»

Ο πορτογαλικός τύπος έγραψε πως η Μπράγκα υπέστη «βασανιστήρια» από τον Ολυμπιακό στο χθεσινό μεταξύ τους παιχνίδι, υπογραμμίζοντας την πολύ καλή εμφάνιση των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» τη Μπράγκα με 3-0 και ο πορτογαλικός τύπος δεν άφησε ασχολίαστα όλα όσα τράβηξε η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με δύο γκολ του Ελ Κααμπί και ένα του Έσε οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στην League Phase του Europa League, στο οποίο αγωνίζονται ως Κυπελλούχοι Ευρώπης πια.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία UEFA: Ανέβηκε στη 15η θέση η Ελλάδα

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τους Ερυθρόλευκους, που κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου και έφτασαν σε μια επιβλητική νίκη.

Μεγάλο παιχνίδι από τους Ελ Κααμπί και Ροντινέι, με τον πρώτο να έχει δύο τέρματα και τον δεύτερο μια ασίστ και να δημιουργεί άλλο ένα γκολ. Ο Μαροκινός άνοιξε το σκορ στο 45’ και στο 59’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Έσε (53’).

«Βασανιστήριο και βαριά ήττα για Μπράγκα» έγραψε η A Bola, με τη Record από τη μεριά της να αναφέρει: «Εφιάλτης στην Ελλάδα, η Μπράγκα συνετρίβη από τον Ολυμπιακό πριν το ματς με την Πόρτο».

Σε πιο… χαλαρό πλαίσιο κινήθηκε η O Jogo, όπου διαβάζει κανείς ότι «η Μπράγκα δεν μπόρεσε να ελέγξει τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στο Europa League».
Τέλος, το Mais Futebol έγραψε το λιτό και απέριττο… «τι εφιάλτης, Μπράγκα»!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από