Ζαγοράκης και Κατσουράνης αποθέωσαν τον Μουζακίτη (vid)

Θοδωρής Ζαγοράκης και Κώστας Κατσουράνης, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του Χρήστου Μουζακίτη, απέναντι στη Μπράγκα, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του «μικρού».

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όλοι για τον Χρήστο Μουζακίτη, μετά το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε επίπεδο ανδρών, κόντρα στη Μπράγκα.

Μετά την μεγάλη νίκη των Πειραιωτών για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League,  ο Κώστας Κατσουράνης και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αποθέωσαν τον «μικρό» στην εκπομπή του καναλιού «betarades», στο youtube.

«Νομίζω ότι έχει όλα τα προσόντα να κάνει ακόμη καλύτερα πράγματα στην πορεία και αν συνεχίσει έτσι θα μας δώσει και επιπλέον λύσεις και στην Εθνική ομάδα. Νομίζω ότι έχει όλα τα προσόντα να παίξει ποδοσφαιρο», τόνισε ο «Κατσούρ» μιλώντας για τον Μουζακίτη.

«Ο πιτσιρικάς κάνει ένα ώριμο παιχνίδι» είπε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004. «Δεν πάει να εντυπωσιάσει, τα τάκλιν του είναι πολύ πετυχημένα και δίνει τη μπάλα σε σωστό χρόνο, πρόσθεσε.

Δείτε τι είπαν Κατσουράνης και Ζαγοράκης για τον Μουζακίτη στην εκπομπή του καναλιού «betarades» από το 16ο λεπτό του βίντεο και μετά:

«Από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου»

Ο νεαρός άσος τόνισε ότι πρόκειται για μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του.

Για το πώς αισθάνεται: «Είναι από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα και έπαιξα σε αυτό το γήπεδο, γεμάτο κόσμο, σ’ ένα ευρωπαϊκό ματς. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα έπαιζα στο Europa League».

Για το τι σκέφτηκε όταν έμαθε ότι είναι στην ενδεκάδα: «Δεν σκέφτηκα τίποτα. Λέω άλλο ένα παιχνίδι, θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να μπορέσω να είμαι όσο καλός γίνεται».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από