Η 11άδα του Ολυμπιακού: Με Μουζακίτη και Ζέλσον Μαρτίνς κόντρα στην Μπράγκα (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Με Μουζακίτη και Ζέλσον Μαρτίνς κόντρα στην Μπράγκα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το αποψινό παιχνίδι με την Μπράγκα (19:45).

Με 4-2-3-1, τους Μουζακίτη και Ζέλσον Μαρτίνς στην αρχική 11άδα και τον Ροντινέι σε ρόλο εξτρέμ, όπως και στο πρόσφατο ματς με τον Ατρόμητο, παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπράγκα (19:45).

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκινάει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού στο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League με τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Έσε και Μουζακίτης θα είναι στα χαφ, με τους Ροντινέι, Τσικίνιο και Ζέλσον Μαρτίνς πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Ροντινέι, Τσικίνιο, Ζέλσον Μαρτίνς και Ελ Κααμπί.

Στον «ερυθρόλευκο» πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Ντάνι Γκαρθία, Γιάρεμτσουκ, Γουίλιαν, Μασούρας, Ολιβέιρα, Ντόη και Κωστούλας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Οι Πειραιώτες, μετά την ήττα από τη Λιόν στη Γαλλία στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League με 2-0, θέλουν να πάρουν τη νίκη και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στη φετινή διοργάνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ