Τσικίνιο: «Εύχομαι στον Όρτα να τα πάει καλά αλλά όχι στο αυριανό παιχνίδι – Να δώσουμε μία καλή απάντηση κόντρα στην Μπράγκα»

Ο Τσικίνιο μίλησε για το ιδιαίτερο - από πολλές απόψεις - παιχνίδι με την Μπράγκα για εκείνον και για τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του θέλει μετά τον Ατρόμητο να δώσει ακόμη μία απάντηση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (19:45) την Μπράγκα και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη League Phase του Europa League.  Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αφού απέναντί του θα βρει γνώριμα πρόσωπα όπως ο Καρβαλιάλ και οι Όρτα και Μπρούμα.

Στο γεγονός αυτό στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Τσικίνιο που επισήμανε μεταξύ άλλων πως το συγκεκριμένο ματς είναι μία ευκαιρία για απάντηση των Πειραιωτών από πλευράς εμφάνισης.

Διαβάστε επίσης: Τρινκιέρι: «Αυτό που έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, δεν έχει ξανασυμβεί»

Όσα είπε ο Τσικίνιο:

Για τον Όρτα, με τον οποίο είναι πολύ καλός φίλος: «Η Μπράγκα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εχει παίκτες που τους ξέρουμε πολύ καλά. Δεν θα πρέπει όμως να σταθούμε σε 1-2 παίκτες, αφού πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Όμως και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα. Είμαστε ο Ολυμπιακός. Αν δείξουμε το επίπεδό μας στο αυριανό παιχνίδι, θα είμαστε η ομάδα που θα κερδίσει».

Για το εάν οι παίκτες είναι έτοιμοι να αλλάξουν την εικόνα και να παρουσιάσουν τον περσινό Ολυμπιακό: «Ολοι οι παίκτες είμαστε εδώ για να εφαρμόζουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής μας. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Κάποιες φορές αυτό βγαίνει κάποιες άλλες όχι. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό η πίεση είναι μεγάλη, αλλά είναι μια όμορφη πίεση. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη. Όλα τα ματς είναι σημαντικά για εμάς. Κόντρα στον Ατρόμητο δώσαμε μια καλή απάντηση. Να δώσουμε μια καλή απάντηση και στο αυριανό παιχνίδι».

Για τον Καρβαλιάλ και τον Όρτα: «Εχω πολύ καλή σχέση με τον Όρτα. Μιλάμε συνεχώς. Αύριο για τα 90 λεπτά, όμως, θα είμαστε αντίπαλοι. Θα τα δώσουμε όλα, ο καθένας από την πλευρά του. Του εύχομαι να τα πάει καλά, αλλά όχι στο αυριανό παιχνίδι. Την Μπράγκα την γνωρίζω πολύ καλά σαν ομάδα. Εχω περάσει από εκεί. Εύχομαι στην Μπράγκα ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια, αλλά εύχομαι αύριο να πάρουμε εμείς τη νίκη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από