Κοτάρσκι: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ, κάθε μέρα θέλω να γίνομαι καλύτερος»

Κοτάρσκι: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ, κάθε μέρα θέλω να γίνομαι καλύτερος»

O Ντομινίκ Κοτάρσκι εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη τύπου για το ματς με την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μίλησε από την πλευρά των παικτών στη συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής του Europa League, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Κροάτης κίπερ είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά τη φετινή σεζόν και στάθηκε στο γεγονός πως νιώθει πολύ καλά στους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός κόντρα σε Πορτογάλους: Η Πόρτο, ο Γιαννακόπουλος και η… Αρούκα (vids)

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Κοτάρσκι:

«Ξεκίνησα καλά τη σεζόν, αλλά πάντα υπάρχει περιθώρια βελτίωσης. Θέλω να γίνομαι καλύτερος. Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα και παίζουμε δύσκολα και ανταγωνιστικά παιχνίδια, όπως το αυριανό απέναντι στην Στεάουα», σχολίασε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι και στάθηκε στη σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου λέγοντας πως:

«Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον προπονητή, υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός, είναι καλό να ακούς καλά λόγια από τον προπονητή σου, αλλά είμαι ένα κομμάτι της ομάδας και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Όσο για το τι περιμένει ενόψει του αγώνα με την FCSB είπε: «Την έχουμε αναλύσει, είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τι θα κάνουμε εμείς στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε βάρος στη δική μας απόδοση, πολύ περισσότερο από το τι θα κάνει ο αντίπαλος. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη, δεν αλλάζει κάτι σ’ αυτό το κομμάτι, θέλουμε και παλεύουμε για τη νίκη, είναι ο μοναδικός στόχος μας από τον αγώνα. Πρέπει να αντιδράσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ