Ο Κωστούλας στην παρέα των Κριστιάνο, Μπέιλ και… Ελ Κααμπί (vids)

Το γκολ της χρονιάς και της... καριέρας του παραλίγο να πετύχει ο Μπάμπης Κωστούλας στη χτεσινή (26/9) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λιόν και to10.gr σας θυμίζει αυτούς που το... κατάφεραν.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λιόν (2-0) το βράδυ της Πέμπτης (26/9) και ξεκίνησε με το… αριστερό στη League Phase του Europa League, ωστόσο οι Πειραιώτες αν κέρδισαν κάτι, είναι οι υποσχέσεις που άφησε με την εμφάνισή του ο Μπάμπης Κωστούλας.

Ο θριαμβευτής του περσινού Youth League με τη Κ19 των ερυθρόλευκων αγωνίστηκε για 30 λεπτά χτες (ως αλλαγή στη θέση του Γιάρεμτσουκ) και έκανε αισθητή την παρουσία του, κερδίζοντας πολλές μονομαχίες απέναντι στους παίκτες της Λιόν, ενώ πήγε να σκοράρει το γκολ της χρονιάς και της… καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα με Πιρόλα στον Ολυμπιακό

Με το σκορ στο 1-0 υπέρ των Γάλλων, ο Κωστούλας πήγε να σκοράρει ένα ανεπανάληπτο «ψαλιδάκι» στο 70ό λεπτό που θα μνημονευόταν για χρόνια. Η μπάλα πέρασε οριακά πάνω από τα δοκάρια του Πέρι, με το 17χρονο παιδί-θαύμα του Ολυμπιακού να φτάνει πολύ κοντά σε ένα ονειρικό ντεμπούτο με το «ερυθρόλευκα».

Ο νεαρός φορ του Ολυμπιακού μπορεί να μη κατάφερε να ισοφαρίσει 10 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η συνολική παρουσία του στο Groupama Stadium, είναι σίγουρα από τα κέρδη της χτεσινής βραδιάς. Ο Κωστούλας, που έγινε ο τρίτος νεότερος παίκτης που μετέχει σε αγώνα των «ερυθρόλευκων» στα Κύπελλα Ευρώπης, έδειξε έτοιμος να προσφέρει λύσεις στον Μεντιλίμπαρ τη σεζόν που διανύουμε και δε αποκλείεται να καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει απέναντι στη Λιόν.

Αυτοί που κατάφεραν το… αδύνατο

Με αφορμή λοιπόν την προσπάθεια του Κωστούλα να παίζει τα επόμενα χρόνια στα highlights του Europa League, to10.gr παρουσιάζει αυτούς που τα κατάφεραν. Από το «ψαλίδι» των Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ στο Champiosn League, σε αυτό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί την περασμένη σεζόν, που έβαλε τον Ολυμπιακό σε τροχιά πρόκρισης κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τους «16» του Conference League.

Μπόνους: Τα «ψαλιδάκια» του Αλέκου Αλεξανδρή και του Κρις Καλατζή (κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ) με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από