Τότεναμ – Καραμπάγκ 3-0: Την «πάτησε» με δέκα παίκτες

Τότεναμ – Καραμπάγκ 3-0: Την «πάτησε» με δέκα παίκτες

Αν και έπαιζε από το 7' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντραγκούσιν, η Τότεναμ «καθάρισε» με 3-0 την Καραμπάγκ που έχασε και πέναλτι.

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη League Phase του Europa League η Τότεναμ που επικράτησε με 3-0 της Καραμπάγκ στο Λονδίνο. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έμεινε με δέκα παίκτες στο 7′ λόγω αποβολής του Ντραγκούσιν, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν τέτοια που δεν την πτόησε καθόλου.

O Ρουμάνος αμυντικός έκανε κακή εκτίμηση στο 7′ και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Ζουμπίρ που έκλεψε την μπάλα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Κι όμως, έξι λεπτά μετά ο Σολάνκε έκλεψε ψηλά, άνοιξε δεξιά στον Τζόνσον κι εκείνος πλάσαρε διαγώνια για το 1-0. Στο 28′ ο Κοτσάλσκι έκανε μεγάλη γκάφα, αλλά ο Τζόνσον δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ στο 40′ ο Τζαφαργκουλίγεβ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ζουνίνιο έχασε τεράστια ευκαιρία από κοντά.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δε τις εκμεταλλευτήκαμε»

Στο 52′ και μετά από κόρνερ ο Σαρ με σουτ από κοντά έγραψε το 2-0 και στο 55′ η Καραμπάγ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπισουμά στον Τζαφαργκουλίγεβ, αλλά ο Μπαϊράμοβ εκτέλεσε άστοχα. Στο 68′ ο Κοτσάλσκι απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Σον και ο Σολάνκε πήρε το ριμπάουντ για το τελικό 3-0 από κοντά.

Τότεναμ: Βικάριο, Γκρέι, Ντραγκουσίν, Φαν Ντε Φεν, Ντέιβις, Σαρ, Μπισουμά (71’ Βέρνερ), Μπέργκβαλ (12’ Ουντόγκι), Τζόνσον (46’ Κουλουσέβσκι), Σον (71’ Μπεντανκούρ), Σολάνκε (85’ Μουρ)

Καραμπάγκ: Κοτσάλσκι, Σίλβα (79’ Α.Χουσεΐνοβ), Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοβ, Τζαφαργκουλίγεβ, Ρομάο (68’ Λιβραμέντο Αντράντε), Αντράντε, Μπαϊράμοβ (67’ Αντάι), Μπενζιά, Ζουμπίρ (79’ Γιάνκοβιτς), Ζουνίνιο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ