ΠΑΟΚ: Ο Κόλεϊ φώναξε «παρών» στον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ο Κόλεϊ φώναξε «παρών» στον Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έφυγε χωρίς βαθμούς από την έδρα της Γαλατασαράι (3-1) ωστόσο είδε τον Ομάρ Κόλεϊ να δηλώνει βροντερό... παρών στο κέντρο της άμυνάς του.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα χτες βράδυ στην Τουρκία, από τη Γαλατασαράι (3-1) στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League. Ο Δικέφαλος του Βορρά, πάλεψε όσο μπόρεσε, αλλά οι Τούρκοι ήταν άλλο… επίπεδο και μοιραία δεν γύρισαν με βαθμούς στις αποσκευές του στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, αν μπορεί να κρατήσει κάτι ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τη χτεσινή βραδια, είναι η παρουσία του Ομάρ Κόλεϊ στο κέντρο της άμυνας. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, είχε εξαιρετική παρουσία, την ώρα που απέναντί του είχε τον Βίκτορ Όσιμεν, που αντικαταστάθηκε από τον Μάουρο Ικάρντι και καταλαβαίνει κανείς πως το επίπεδο δυσκολίας ήταν πολύ υψηλό σε όλο το 90λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνημα με το δεξί στο League Phase του Europa League θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός

Ο Κοτάρσκι κρατούσε τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τις επεμβάσεις του και ο Κωνσταντέλιας πάλευε με τα… θηρία σε όλο το ματς και μάλιστα ισοφάρισε προσωρινά για τους Θεσσαλονικείς, αλλά και ο Κόλεϊ ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης με τις τοποθετήσεις του και το μαρκάρισμα του Όσιμεν.

Ο 31χρονος στόπερ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, καταγράφοντας 75 ενέργειες με τη μπάλα. Παράλληλα είχε 47/54 (87%) εύστοχες μεταβιβάσεις, 2 πάσες κλειδί, ενώ «καθάρισε» και 12 φορές που χρειάστηκε σε προσπάθειες των παικτών της Γαλατά. Την ίδια ώραμ, κόντρα στην επιθετική γραμμή των Τούρκων (κυρίως στον Όσιμεν), ο Κόλεϊ είχε 2/3 κερδισμένες μονομαχίες στο χορτάρι 1 μπλοκαρισμένο σου και 2 κερδισμένο φάουλ.

Μάλιστα είχε και το δικό του… highlight της βραδιάς, όταν ο Όσιμεν βρέθηκε φάτσα με τον Κοτάρκσι και ο αμυντικός από τη Γκάμπια εμφανίστηκε από το πουθενά μπλοκάροντας των Νιγηριανό φορ πριν γίνει επικίνδυνος.

Ο Κόλεϊ μπήκε στο… 90′ στην ευρωπαϊκή λίστα και ήδη από την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, έδειξε πως μπορεί να γίνει κομβικός στην πορεία του ΠΑΟΚ στη φετινή διοργάνωση με το νέο φορμάτ και να αποδειχθεί πολύτιμος στα πλάνα του Λουτσέσκου τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ