Στο πόδι η Κωνσταντινούπολη για το Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ: Δρακόντεια μέτρα στο «RAMS Park» (pics & vids)

Στο πόδι η Κωνσταντινούπολη για το Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ: Δρακόντεια μέτρα στο «RAMS Park» (pics & vids)

Τα περίπου 50 πούλμαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ φτάνουν στο «Ali Sami Yen» για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι και τα μέτρα των τουρκικών αρχών είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Αντίστροφα μετράμε πλέον για τη σέντρα στη μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι στο «Ali Sami Yen» για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League. Σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι όπως είναι κάθε ματς μίας ελληνικής ομάδας στην Πόλη.

Από νωρίς η αστυνομία ήταν επί ποδός και τα μέτρα γύρω από το γήπεδο είναι δρακόντεια μιας και αναμένεται να βρεθούν εκεί περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του Δικεφάλου. Ο κύριος όγκος των φίλων των «ασπρόμαυρων» μετακινήθηκε από τη Θεσσαλονίκη με περίπου 50 πούλμαν τα οποία πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο στα σύνορα όπου κατασχέθηκαν μάλιστα σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να μπούμε σε όλα τα ματς με στόχο τη νίκη – Δεν αλλάζει η ιδέα του παιχνιδιού μας»

Στο μεταξύ, όσοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν στην Πόλη (κάποιοι πήγαν και μεμονωμένα) ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία Σουλταναχμέτ, ώστε να μεταβούν στο γήπεδο με δημοτικά λεωφορεία. Η ταλαιπωρία θα είναι μεγάλη και με την άφιξη του κόσμου στο «Ali Sami Yen» καθώς και εκεί θα υπάρξουν πολύ αυστηροί έλεγχοι, με την ευχή όλων να είναι τα πάντα να κυλήσουν ομαλά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ